Kerstpakketten

Een blijk van waardering aan het einde van het jaar

Ondernemers opgelet: het is weer zo ver. 2020 nadert zijn einde. En dat was me er wel eentje zeg! Hopelijk heb je kunnen rekenen op je medewerkers in dit bijzondere jaar. Door samen een pas op de plaats te maken of juist nét dat extra stapje te zetten. Wellicht dat we je daarom vast mogen inspireren op het gebied kerstpakketten – als blijk van waardering voor dit wel heel bijzondere jaar? Wij weten namelijk wel iets waar je je werknemers vast heel blij mee maakt nu we voorlopig nog aan huis gekluisterd zitten…

De eisen
Hoe origineler hoe beter! En de trends, ja, volg vooral ook de trends. Natúúrlijk mag de persoonlijke touch niet vergeten worden. En of je er tevens voor kunt zorgen dat je medewerkers er écht iets aan hebben. Want last but not least: je wilt toch ook dat de mondhoeken van ál je werknemers – ja écht allemaal – ervan omhoog krullen als je hen verrast met een blijk van waardering aan het einde van het jaar. Toch?

Kerst en culinair genieten: dé perfecte combi
Nu zijn wij niet de flauwste bij de Kaasboer: we helpen je graag waar het kan. Ook op het gebied van kerstpakketten! We weten immers allemaal dat de Kerst en culinair genieten perfect samengaan. Zeker aan het einde van het jaar is ons assortiment er dan ook op gebrand de innerlijke mens een flink te verwennen. En – al zeggen we het zelf – dat alles komt prima tot zijn recht in een kerstpakket. Inclusief gouden strik!

Persoonlijk samengesteld & op maat gemaakt
Gaat u voor een mooie wijn wellicht? Vergezeld door een mooi, ouder stukje kaas misschien? U heeft het voor het zeggen, want de mogelijkheden zijn oneindig. Een stukje Italiaanse noga, een bakje versgebrande nootjes of een mooie olie tot slot? Indien gewenst kunnen we u daar natuurlijk over adviseren. Bovendien vindt u in onze winkel vast nog voldoende inspiratie. Want onze etalage? Die is doorgaans goed gevuld met mooie voorbeelden. 

Met liefde verpakt
En ook als u dan persoonlijk én zorgvuldig tot een mooi pakket bent gekomen, zijn wij niet de beroerdste: want uiteraard worden al onze pakketten met liefde verpakt. Het oog wil immers ook wat, niet waar? We rangschikken de producten mogelijk zó dat ze allemaal direct in het oog springen en zorgen vervolgens graag letterlijk én figuurlijk voor de gouden strik om uw geschenk.

Dat wil toch iedereen?
We spreken uit ervaring als we zeggen: dat is niet alleen leuk om te krijgen. Zo’n kerstpakket is namelijk minstens net zo leuk om te geven. Niet onbelangrijk, zo aan het einde van een jaar. En wenst u een complete ontzorging – zoals de bezorging van de pakketten? Alles is mogelijk in goed overleg!

Kom dus snel eens langs in onze winkel!