Delicatessen.

Tapas.

Om de borrelplank compleet te maken, beschikken wij tevens over een ruim assortiment aan tapas. Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse soorten olijven, maar zorgen bijvoorbeeld ook onze liefdestomaatjes voor wat kleur.

Uitgelicht: Van de tap.

Trots zijn wij ook op onze olie’s en balsamico’s van de tap. Stuk voor stuk met zorg voor u geselecteerd. Handig mee te nemen in flesjes van 100 of 250 milliliter, die zich uitstekend lenen voor hergebruik. Mooie bijkomstigheid: het ziet er nog leuk uit ook!

Salades.

Maar wist u dat de Kaasboer ook vele soorten salade in haar assortiment heeft? Eiersalade, buillonsalade, krabsalade… Stuk voor stuk heerlijk op een toastje, maar ook een welkome afwisseling op de boterham!

Uitgelicht: Versgebrande noten.

Mocht u nu op zoek zijn naar iets hartigs kunnen wij u ons uitgebreide assortiment op het gebied van noten en zuidvruchten van harte aanbevelen. Met rauwe noten, diverse verrassende mixen én… onze noten die wij – met alle liefde – vers voor u branden!

En nog véél meer

Want vergaten we nu te zeggen dat er ook Italiaanse Noga op u ligt de wachten in onze winkel? En wat te denken van de overheerlijke sappen van Schulp! Ons assortiment is rijk aan schatten, die we hier helaas niet allemaal op kunnen sommen. We kunnen u daarom maar één ding op het hart drukken: Kom ook eens gezellig langs!