Witflora.

 

BRIE DE MEAUX.

Een zeer sterke witschimmel, die – zeker als je de kaas lekker rijp laat worden – mooi gaat lopen.

Lees meer

CAMEMBERT CALVADOS.

Een zeer uitgesproken kaas met een smeuïg mondgevoel zoals u dat van de Camembert mag verwachten.

Lees meer

CAMEMBERT RUSTIQUE.

De Rustique heeft echt een authentieke smaak: zacht, smeuïg en licht pikant.

Lees meer

PAVÉ D’AFFINOIS.

Een subtiele mix van zachtheid, versheid en smeuïgheid. Zo belooft de Pavé nóg romiger te zijn dan brie.

Lees meer

ROOMBRIE.

Bij de meesten wel bekend, maar gekenmerkt door een zachte, toch volle smaak wordt deze nog altijd graag gegeten op een vers stokbrood.

Lees meer

TRUFFELBRIE.

Doordat de truffel hier gecombineerd wordt met een redelijke zachte en romige kaas komt de smaak extra goed naar voren.

Lees meer