Blauwe kaas.

 

BASAJO.

De honingzoete Passito di Pentelleria – een dessertwijn uit Sicilië – zorgt voor een spannende smaakcombinatie met de rauwe schapenmelk.

Lees meer

BLAUWE KORENBLOEM.

Een zeer romige, milde blauwader uit Denemarken die zich onder andere zeer goed laat smaken op een vers stokbroodje.

Lees meer

BLU ’61 AL PASSITO ROSSO.

Een gedurfde smaakcombinatie van een pittige blauwader met een fruitig zoetje van de Passito wijn.

Lees meer

BLUE STILTON.

Deze nationale trots van Engeland – ook wel bekend als ‘The Royal Blue’ – is bij de meeste kaasliefhebbers welbekend.

Lees meer

BRABANTSE BLAUWE.

Een bijna uniek stukje blauwader van eigen bodem; stevig van structuur, maar heerlijk romig in de mond!

Lees meer

CABRALES VALDEON.

Eén van de meest bekende kazen uit Spanje, die eigenlijk nooit precies hetzelfde smaakt…

Lees meer

GORGONZOLA.

Niet alleen één van de meest bekende Italiaanse blauwe kazen, de twee verschijningsvormen – de Dolce en de Picante – vormen ook al jarenlang twee rotsvaste elementen in ons assortiment.

Lees meer

GREVENBROEKER.

Met zijn opvallende uiterlijk in de wereld van de blauwe kazen én zijn waardering binnen hét kampioenschap voor kazen moet uw nieuwsgierigheid gewekt zijn, toch?

Lees meer

ROQUEFORT.

Licht boterig van structuur, maar toch vooral bekend als één van de pittigste blauwaders uit Frankrijk.

Lees meer

SAINT AGUR.

Nootachtig. Met zeer smeuïge, uitgesproken tinten van room. En net wat minder pittig dan bijvoorbeeld de Roquefort.

Lees meer