Chorizo Ibérico.

Land van herkomst: Spanje

Bij de introductie van misschien wel dé parel uit ons assortiment – de Pata Negra – stelden we de familie Domecq al trots aan u voor. Een familie die tevens verantwoordelijk is voor nóg zo’n Spaanse delicatesse: de Chorizo Ibérico.

Het geheim van deze specialiteit? Dát zit in het vlees; afkomstig van het Ibérico Belottavarken en exclusief geselecteerd voor dit unieke product. Om vervolgens te worden gekruid met paprika en specerijen, volgens de traditionele recepturen van de Jabugoregio. Het is ten slotte de vetinfiltratie die verantwoordelijk is voor de  speciale textuur. Zonder enige toevoegingen van vet van andere afkomst – iets wat helaas gebruikelijk is in de chorizo-industrie.

Dit is een uniek stukje vlees. Mét pit! Typisch Spaans en simpelweg onweerstaanbaar lekker. Heerlijk als tapashapje, maar ook in de keuken een stukje vlees dat zich wel staande houdt tussen een diversiteit aan smaken!

Truffelsalami

La Sella di Mastro Dante