Roquefort Tartaar

met abrikozen

Recept:

  1. Leg de Roquefort ruim van tevoren uit de koelkast om deze op kamertemperatuur te laten komen;
  2. Snijd de gedroogde abrikozen fijn;
  3. Snijd met behulp van een koekjesvorm vier rondjes uit de sneetjes brood;
  4. Bestrijk de rondjes brood met een klein beetje boter;
  5. Beleg de rondjes met een laagje abrikozen;
  6. Verkruimel de Roquefort over het laagje abrikozen;
  7. Druk het geheel voorzichtig aan en herhaal stap 5, 6 en 7;
  8. Eindig met een beetje abrikoos bovenop.

    Eet Smakelijk!

Benodigdheden:

voor vier personen

  • 2 sneetjes
    Donker brood
  • 150 gram
    Roquefort
  • 16 gedroogde
    Abrikozen
  • 15 gram
    Boter

Port Pruimen

Soesjes de Langres