Rosbiefrolletjes
gevuld
Recept:
- Leg de helft van de veldsla op een leuk bord (of plank) en bewaar de andere helft voor de vulling;
- Snijd de tomaat in dunne reepjes;
- Leg een plakje rosbief open en bestrooi eventueel met wat zout en peper;
- Beleg het met een klein beetje veldsla en leg hier wat tomatenreepjes op;
- Bestrooi met wat kappertjes en pijnboompitten;
- Rol de rosbief op tot een rolletje;
- Bestrooi met wat Parmesan;
- Druppel er als laatste dikke balsamico over.
Eet Smakelijk!
Benodigdheden:
voor vier personen
- Vier plakjes
Rosbief
- Twee handjes
Veldsla
- Een potje
Kappertjes
- Geroosterde
Pijnboompitten
- Enkele
Tomaatjes
- Dikke
Balsamico
- Een bakje gesnipperde
Parmegiano Reggiano
- Een beetje
Zout en Peper
Comté Wontons
Paté Brûlée