Rosbiefrolletjes

gevuld

Recept:

  1. Leg de helft van de veldsla op een leuk bord (of plank) en bewaar de andere helft voor de vulling;
  2. Snijd de tomaat in dunne reepjes;
  3. Leg een plakje rosbief open en bestrooi eventueel met wat zout en peper;
  4. Beleg het met een klein beetje veldsla en leg hier wat tomatenreepjes op;
  5. Bestrooi met wat kappertjes en pijnboompitten;
  6. Rol de rosbief op tot een rolletje;
  7. Bestrooi met wat Parmesan;
  8. Druppel er als laatste dikke balsamico over.

    Eet Smakelijk!

Benodigdheden:

voor vier personen

  • Vier plakjes
    Rosbief
  • Twee handjes
    Veldsla
  • Een potje
    Kappertjes
  • Geroosterde
    Pijnboompitten
  • Enkele
    Tomaatjes
  • Dikke
    Balsamico
  • Een bakje gesnipperde
    Parmegiano Reggiano
  • Een beetje
    Zout en Peper

Comté Wontons

Paté Brûlée