Comté Wontons
met dipsausje
Recept:
- Besmeer een velletje deeg met een kwastje met water en leg daarop nog een velletje deeg;
- Snijd heel kleine blokjes van de kaas en leg een hoopje in het midden van het velletje deeg;
- Maak met een natte vinger de randen nat en druk de tegenover elkaar liggende punten in het midden op elkaar;
(Druk de naden heel goed aan, want je wilt niet dat de vulling tijdens het bakken eruit loopt)- Verhit in een pan een paar cm. olie (zonnebloemolie of arachideolie) tot 160 graden;
- Bak de wontons per 2 à 3 tegelijk tot ze mooi goudbruin zijn;
(Keer regelmatig even om)- Laat uitlekken op een stuk keukenpapier;
- Meng voor het dipsausje de honing mosterd saus met mayonaise en een beetje citroensap.
Eet Smakelijk!
Benodigdheden:
voor vier personen
- Te koop bij de toko:
Wonton wrappers
- Een potje
Honing mosterd saus
- Het sap van één
Citroen
- Een beetje
Mayonaise
- Om in te frituren:
Olie
Saltufo carpaccio
Gevulde Rosbiefrolletjes