Hoorntjes

met krabsalade

Recept:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden;
  2. Bevochtig de filodeegvellen en steek er rondjes uit van ongeveer 6 tot 8 cm;
    (Dit kan bijvoorbeeld met een glas)
  3. Vorm met een kartonnetje een hoorntje en bedek deze met aluminiumfolie;
  4. Smelt roomboter in een pannetje en bestrijk er het filodeeg en de hoornvormpjes mee;
  5. Zet de hoorntjes (op de vormpjes) rechtop op een bakplaat en zet ze 3 tot 5 minuten onder in de oven;
  6. Laat de hoorntjes even afkoelen;
  7. Schep er de krabsalade in;
  8. Garneer met wat bieslook;
  9. Zet de hoorntjes rechtop in een glas voor de presentatie.
    (Eventueel gevuld met zwarte rijst of sesamzaad)

Tip:

  • Natuurlijk kun je ook een andere salade naar keuze gebruiken

Benodigdheden:

voor vier personen

  • Vier plakjes
    Filodeeg
  • Een klontje
    Roomboter
  • Een bakje
    Krabsalade
  • Enkele stengels
    Bieslook

Grevenbroecker-Peer hapje

Kaas-Chocolade tompoucen