Aardappel

met Pavé d’Affinois

Recept:

  1. Was de aardappels goed schoon;
    (we eten ze straks mét schil)
  2. Snijd de Pavé in kleine blokjes;
  3. Bak de aardappels 45 minuten voor in een voorverwarmde oven (220 graden);
  4. Snijd het kapje van de aardappels en hol deze een beetje uit zodra ze gaar zijn;
  5. Vul de aardappels met de kleine stukjes Pavé;
  6. Strooi als finishing touch nog wat nootmuskaat en fijngesneden peterselie over de aardappels;
  7. Zet de aardappels nog enkele minuten terug in de oven totdat er een mooi bruin korstje ontstaat;
  8. Serveer met wat zout en peper.

    Eet smakelijk!

Benodigdheden:

voor vier personen

  • Vier grote
    Aardappels
  • Twee
    Pavé d’Affinois
  • Een snufje
    Nootmuskaat
  • Een beetje
    Peterselie

Geitenkaasstrudel

Kaasbrood met olijven