Aardappel
met Pavé d’Affinois
Recept:
- Was de aardappels goed schoon;
(we eten ze straks mét schil)- Snijd de Pavé in kleine blokjes;
- Bak de aardappels 45 minuten voor in een voorverwarmde oven (220 graden);
- Snijd het kapje van de aardappels en hol deze een beetje uit zodra ze gaar zijn;
- Vul de aardappels met de kleine stukjes Pavé;
- Strooi als finishing touch nog wat nootmuskaat en fijngesneden peterselie over de aardappels;
- Zet de aardappels nog enkele minuten terug in de oven totdat er een mooi bruin korstje ontstaat;
- Serveer met wat zout en peper. Eet smakelijk!
Benodigdheden:
voor vier personen
- Vier grote
Aardappels
- Twee
Pavé d’Affinois
- Een snufje
Nootmuskaat
- Een beetje
Peterselie
Geitenkaasstrudel
Kaasbrood met olijven