Spaghetti
met gorgonzola
Recept:
- Hak de walnoten fijn, snipper de ui en snijd de knoflook heel fijn;
- Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking;
- Giet een scheutje olie in een pan en fruit de ui met de knoflook aan;
- Voeg na 2 – 3 minuutjes de kookroom, gorgonzola, fijngehakte walnoten, cherrytomaatjes en een snufje zout en peper toe;
- Laat dit op een zacht vuur een paar minuten zachtjes pruttelen;
- Voeg de gekookte pasta en de rucola toe aan de saus en meng alles door elkaar;
Bon appetit!
Tip:
- De liefhebber van vlees of vis voegt gemakkelijk een beetje kip of zalm toe aan dit recept!
Benodigdheden:
voor 2 personen
- 150 gram spaghetti
- 75 gram gorgonzola
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 125 ml kookroom
- handje walnoten
- 50 gram rucola
- bakje cherrytomaatjes
Sobrasada
Tartiflette