Spaghetti

met gorgonzola

Recept:

  1. Hak de walnoten fijn, snipper de ui en snijd de knoflook heel fijn;
  2. Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking;
  3. Giet een scheutje olie in een pan en fruit de ui met de knoflook aan;
  4. Voeg na 2 – 3 minuutjes de kookroom, gorgonzola, fijngehakte walnoten, cherrytomaatjes en een snufje zout en peper toe;
  5. Laat dit op een zacht vuur een paar minuten zachtjes pruttelen;
  6. Voeg de gekookte pasta en de rucola toe aan de saus en meng alles door elkaar;

    Bon appetit!

Tip:

  • De liefhebber van vlees of vis voegt gemakkelijk een beetje kip of zalm toe aan dit recept!

Benodigdheden:

voor 2 personen

  • 150 gram spaghetti
  • 75 gram gorgonzola
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 125 ml kookroom
  • handje walnoten
  • 50 gram rucola
  • bakje cherrytomaatjes

Sobrasada

Tartiflette