Torentje

van paté, appel en peperkoek

Recept:

  1. Steek met een uitsteekvormpje of glaasje vier ronde vormpjes uit de peperkoek;
    (Ongeveer 1 cm. dik)
  2. Schil en snijd de appel in schijfjes en steek eveneens vier rondjes uit de appel;
    (Ongeveer 0,5 cm. dik)
  3. Bestrooi de appels aan beide kanten met een beetje kristalsuiker;
  4. Smelt de boter in een koekenpan en bak de appel tot ze lichtjes karameliseren;
  5. Steek met een uitsteekvormpje of glaasje vier rondjes uit een paté naar keuze;
    (Bijvoorbeeld de Cranberry paté, plakjes van ongeveer 1 cm. dik)
  6. Leg op elk schijfje peperkoek een schijfje appel en paté;
  7. Werk af met een beetje vijgenconfiture en peterselie.

    Eet Smakelijk!

Benodigdheden:

voor vier personen

  • Een paar plakjes
    Peperkoek
  • Een
    Appel
  • 100 gram
    Paté
  • Een potje
    Vijgenconfiture met balsamico
  • Een beetje
    Kristalsuiker
  • Een klontje
    Bakboter
  • Een beetje
    Peterselie

Serranoham – Perzik hapje

Saltufo vruchtenspiesen