Torentje
van paté, appel en peperkoek
Recept:
- Steek met een uitsteekvormpje of glaasje vier ronde vormpjes uit de peperkoek;
(Ongeveer 1 cm. dik)- Schil en snijd de appel in schijfjes en steek eveneens vier rondjes uit de appel;
(Ongeveer 0,5 cm. dik)- Bestrooi de appels aan beide kanten met een beetje kristalsuiker;
- Smelt de boter in een koekenpan en bak de appel tot ze lichtjes karameliseren;
- Steek met een uitsteekvormpje of glaasje vier rondjes uit een paté naar keuze;
(Bijvoorbeeld de Cranberry paté, plakjes van ongeveer 1 cm. dik)- Leg op elk schijfje peperkoek een schijfje appel en paté;
- Werk af met een beetje vijgenconfiture en peterselie. Eet Smakelijk!
Benodigdheden:
voor vier personen
- Een paar plakjes
Peperkoek
- Een
Appel
- 100 gram
Paté
- Een potje
Vijgenconfiture met balsamico
- Een beetje
Kristalsuiker
- Een klontje
Bakboter
- Een beetje
Peterselie
Serranoham – Perzik hapje
Saltufo vruchtenspiesen