Schapenkaas.

Basajo.

De honingzoete Passito di Pentelleria – een dessertwijn uit Sicilië – zorgt voor een spannende smaakcombinatie met de rauwe schapenmelk.

Cabrales Valdeon.

Eén van de meest bekende kazen uit Spanje, die eigenlijk nooit precies hetzelfde smaakt…

Manchego.

Dompel deze kaas onder in wat olijfolie en combineer met een stukje brood voor een fantastische smaakbeleving.

Pecorino.

Geraspt laat deze kaas zich goed smaken over tal van gerechten, maar op het kaasplateau combineren de Italianen hem graag met peer.

Pecorino Moliterna al Tartufo.

Als dat geen match made in heaven is: Pecorino en truffel. Loopt het water u al in de mond?

Roquefort.

Licht boterig van structuur, maar toch vooral bekend als één van de pittigste blauwaders uit Frankrijk.

Terschellinger Schapenkaas.

Biologisch, van eigen bodem én verdomd lekker. Wat wenst u zich nog meer?