Italiaanse kaas.

Basajo.

De honingzoete Passito di Pentelleria – een dessertwijn uit Sicilië – zorgt voor een spannende smaakcombinatie met de rauwe schapenmelk.

Blu ’61 al passito rosso.

Een gedurfde smaakcombinatie van een pittige blauwader met een fruitig zoetje van de Passito wijn.

Contadino.

Deze van oorsprong Hollandse kaas gaat qua smaak toch een grens over…

Geitenkaas met truffel.

Twee specifieke smaken die perfect samen blijken te gaan in de Capra il Tartufo.

Gorgonzola.

Niet alleen één van de meest bekende Italiaanse blauwe kazen, de twee verschijningsvormen – de Dolce en de Picante – vormen ook al jarenlang twee rotsvaste elementen in ons assortiment.

Parmesan.

Deze kaas leent zich uitstekend om – zoals welbekend – vele uiteenlopende gerechten te verrijken.

Pecorino.

Geraspt laat deze kaas zich goed smaken over tal van gerechten, maar op het kaasplateau combineren de Italianen hem graag met peer.

Pecorino Moliterna al Tartufo.

Als dat geen match made in heaven is: Pecorino en truffel. Loopt het water u al in de mond?

Taleggio.

Geen fan van sterke kazen? Mogen we u dan voorstellen aan de Taleggio: een milde kaas, waarvan de smaak ook wel wordt vergeleken met die van amandel of zelfs witte truffel.

Truffelkaas van de boerderij.

Voor de echte liefhebben van truffel is dit een absolute must taste.