Gevulde Salamibakjes

met olijven, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes

Recept:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden;
  2. Doe één plakje salami in een muffinvormpje;
  3. Druk de salami in het vormpje, zodat er een bakje ontstaat;
  4. Herhaal dit bij de overige plakjes salami;
  5. Laat de salamibakjes in ongeveer 10 minuten krokant worden in de oven;
  6. Snijd ondertussen de geitenkaas in kleine blokjes;
  7. Meng de geitenkaas, de olijven en de zongedroogde tomaatjes door elkaar;
  8. Als de salamibakjes klaar én afgekoeld zijn, schep je ze vol met deze mix.

    Eet Smakelijk!

Benodigdheden:

voor vier personen

  • Vier plakjes
    Sopressa
  • Een bakje
    Zwarte Olijven
  • Een bakje
    Groene Olijven
  • Een bakje
    Geitenkaas in olie
  • Een bakje
    Zongedroogde tomaatjes

Geitenkaas Bonbons

Grevenbroecker-Peer hapje