Gevulde Salamibakjes
met olijven, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes
Recept:
- Verwarm de oven voor op 200 graden;
- Doe één plakje salami in een muffinvormpje;
- Druk de salami in het vormpje, zodat er een bakje ontstaat;
- Herhaal dit bij de overige plakjes salami;
- Laat de salamibakjes in ongeveer 10 minuten krokant worden in de oven;
- Snijd ondertussen de geitenkaas in kleine blokjes;
- Meng de geitenkaas, de olijven en de zongedroogde tomaatjes door elkaar;
- Als de salamibakjes klaar én afgekoeld zijn, schep je ze vol met deze mix.
Eet Smakelijk!
Benodigdheden:
voor vier personen
- Vier plakjes
Sopressa
- Een bakje
Zwarte Olijven
- Een bakje
Groene Olijven
- Een bakje
Geitenkaas in olie
- Een bakje
Zongedroogde tomaatjes
Geitenkaas Bonbons
Grevenbroecker-Peer hapje