Franse kaas.

Brie de Meaux.

Een zeer sterke witschimmel, die – zeker als je de kaas lekker rijp laat worden – mooi gaat lopen.

Camembert Calvados.

Een zeer uitgesproken kaas met een smeuïg mondgevoel zoals u dat van de Camembert gewend mag zijn.

Camembert Rustique.

De Rustique heeft echt een authentieke smaak: zacht, smeuïg en licht pikant.

Comté.

Deze kaas uit de Jura wordt nog wel eens ‘de koning onder de bergkazen’ genoemd. De smaak is dan ook zeer uitgesproken en verfijnd.

Epoisse.

Een pareltje temidden van ons assortiment. Speciaal voor de échte kaasliefhebber.

Langres.

Ondanks het formaat van dit kaasje kan zowel de sterke geur als smaak u nog wel eens verrassen…

Morbier.

Fascinerend hè, dat zwarte laagje? Het scheidt de ochtendmelk van de avondmelk.

Pavé d’affinois.

Een subtiele mix van zachtheid, versheid en smeuïgheid. Zo belooft de Pavé nóg romiger te zijn dan brie.

Pié d’Angloys.

Een smeltzacht, romig kaasje dat past bij eigenlijk elke gelegenheid. Een absolute allemansvriend!

Roombrie.

Bij de meesten wel bekend: gekenmerkt door een zachte, maar volle smaak wordt deze nog altijd graag gegeten op een vers stokbrood.

Roquefort.

Licht boterig van structuur, maar toch vooral bekend als één van de pittigste blauwaders uit Frankrijk.

Vacherin Mont d’Or.

Al wordt deze kaas door haar uiterlijk nog al eens vergelijken met de brie: die vergelijking gaat niet op. Toch kunt u met dit lepelkaasje eigenlijk alle kanten op.